10 vuotta takana ja monta edessä!

Ihan uskomatonta mutta yritykseni täytti 10 vuotta 7.11. En olisi uskonut, että moista juhlapäivää pääsen viettämään. Olen todella kiitollinen kaikille asiakkailleni matkan varrelta ja moni heistä on pysynyt mukanani alusta asti. Hyvät kontaktit ovat tuoneet minulle töitä. Hattu päästä ja syvä kumarrus on siis paikallaan! Ilman heitä tämä minun pieni unelmani ei olisi onnistunut, enkä olisi tässä nyt.

Vieläkin upeampaa on se, että vuosi 2022 näyttää todella hyvältä. Olen saanut syksyn aikana uusia asiakkaita, joiden kanssa on nyt hierottu sopimukset kuntoon. Ensi vuonna pääsenkin tekemään uusia lehtiä, lisää bannerimainontaa ja olen mukana hienoissa projekteissa. Tässä kun täyttelen kalenteriini taittoviikkoja ja deadline-päiviä niin ei voi kuin hymyillä. Ensi vuodesta on tulossa ihan huikea!