Haasteita ja onnistumisia!

Viimeisimmästä ”uutisoinnistani” on vierähtänyt aikaa. Vuoden 2017 kevään jälkeen on tapahtunut todella paljon asioita, joita piti prosessoida. Olen kohdannut yrittäjyydessäni isoja haasteita, joihin en odottanut koskaan törmääväni. Mutta olen myös huomannut, että haasteet voi selättää, kun tukena on vahva tukiverkosto, uskolliset asiakkaat ja rakkaat läheiset. Osasin pyytää apua ja neuvoja, pidin puoleni. Samalla opin paljon. Enää en ole niin sinisilmäinen. En lannistunut, vaan puskin vahvasti eteenpäin! Uskoin itseeni.

Eteenpäin on menty, vaikka usko huomiseen oli välillä melko hataraa. Koronasta huolimatta työkalenterini on edelleenkin täyttynyt mukavilla säännöllisillä töillä sekä uusilla tehtävillä, jotka tuovat vaihtelua arkeeni. Omaan ammattitaitoon uskominen tuo luottoa siihen, että pienen yritykseni huominen on valoisa.

Uskolliset asiakkaat ovat vahva voimavara, jota en voi tarpeeksi kiittää. Kontaktit ja uskallus sanoa, että voisinko olla kenties avuksi, ovat tuoneet mukanaan uusia tuulia. Samalla olen saanut omaan kontaktiverkostooni lisää huikeita ihmisiä. Yhdessä heidän kanssaan on mukava suunnitella tulevaisuutta, joka ainakin nyt näyttää valoisalta.

Ryhtyessäni yrittäjäksi marraskuussa 2011, en olisi uskonut, että nyt kohta 10 vuotta myöhemmin olen edelleen yrittäjä. Enkä päivääkään vaihtaisi pois!