Mahtava startti!

Vuosi on lähtenyt rytinällä käyntiin ja painoon on sivuja toimitettu tämän vuoden puolella jo parisataa ja tulevan kuukauden aikana sivuja matkaa painoon ainakin 300! Korona-pandemia ei onneks ole päässyt työtilanteeseeni vaikuttamaan ja olen saanut tehdä töitä normaaliin tapaan. Ilokseni voinkin todeta, että vaikka yhden asiakkuuden menetin sain kaksi uutta tilalle.

Tammikuussa meni ensimmäistä kertaa minun toimestani painoon BMW Moottoripyöräkerhon oma julkaisu Rikastin-lehti. Todella mukava projekti ja odotan innolla seuraavien numeroiden tekoa. Toisena uutena asiakkuutena on nyt työn alla Suomen Linja-autohistoriallisen seuran julkaisu Hetku-lehti. Lehti kaipaa uutta ilmettä, hieman raikastusta taittoon vanhojen bussien tarinoita kunnioittaen. Erilainen lehti ja huikea uusi haaste. Suunnittelen parhaillaan uutta ulkoasua, lehden ilmettä, jotta seuran ahkerat printti-lehden lukijat saavat neljä kertaa vuodessa silmiähivelevää luettavaa.

Mun pitkäaikaisin yhteistyökumppani on ehdottomasti Bike-lehti. Sitä on tehty pienen MP Maailma-mutkan ja muutoksen kautta 10 vuotta! Edelleen koen sen lehden taittotyön antoisan mielenkiintoisena ja todella mukavana haasteena. Onkin mahtavaa olla edelleen prätkämiesten matkassa tekemässä Pohjoismaiden johtavinta moottoripyörälehteä!

Minulla on ollut myös ilo saada muutama vuosi sitten yhteistyökumppanikseni kasvukiidossa etenevä mediamyyntitalo Saarsalo Oy, jonka kanssa yhteistyö ilokseni jatkuu edelleen. Sen myötä olen saanut uusia kontakteja, paljon yksittäisiä mainosasiakkaita ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Olen voinut tarjota apuani heidän asiakkailleen tilanteessa, jossa oma mainosvalmistus puuttuu ja/tai aineistolla on jo kiire. Joustavuus onkin monesti se minun tärkein valttikorttini.

Yhden naisen yrityksenä asiakaspalveluun pitää automaattisesti panostaa ja pyrkiä pitämään asiakkaat tyytyväisenä, jotta palveluitani tarvitaan toisenkin kerran. Siksi onkin ihan huikeaa kun asiakas antaa palautetta tekemästäni työstä, kuten tänä aamuna! Tai eilen saadessani soiton Tampereen Komediateatterilta, että hei tehtäiskö taas yhdessä yksi käsiohjelma, kun teit viimeksikin niin hyvää työtä.

Töitä on siis tiedossa. Ihmiselle, joka rakastaa sovittuja aikatauluja, kalenterini täyttävät aineisto- ja painoonmenopäivät ovat siis yhtä juhlaa! Tästä vuodesta on tulossa erinomainen. Kiitos Teidän, hyvät asiakkaani!