Skip to content

Mainosmateriaalit

Tarjoan erilaisten mainosmateriaalien valmistusta. Mainoksella saat yrityksellesi, tapahtumallesi tai kampanjallesi toivottua lisänäkyvyyttä.

Mainokset

Suunnittelen ja toteutan mainosmateriaalia moneen eri kanavaan, kuten säännöllisesti ilmestyviin julkaisuihin, yksittäisiin mainoslehtiin, verkkomainontaan sekä mainontaan sosiaalisen median kanavissa.

Myyntikirjeet

Toteutan kanssasi myyntikirjeet, jotka auttavat sinua tavoittamaan liidejä. Räätälöidään ne kohdeyleisösi tarpeisiin ja tavoitetaan niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat kohdennetulla sisällöllä.

Flyerit

Flyerit ovat loistava tapa tavoittaa asiakaskuntasi esimerkiksi tapahtumissa tai messuilla. Suunnittelen ja valmistan flyerit toiveiden mukaan ja järjestän tarvittaessa niille myös painatuksen.

Bannerit

Haluaisitko lisää näkyvyyttä yrityksellesi verkkomainonnan puolella? Yhteistyökumppanini auttavat sinua valitsemaan median bannerisi näkyvyydelle, juuri oikeanlaisen kohderyhmän tavoittamiseksi. Valmistan bannerit toiveiden mukaan eri formaatteihin, eri sivustoille.

Aineistotrafikointi

Tarjoan luotettavaa ja tehokasta palvelua aineistojen vastaanottoon ja tarkistukseen asiakkaan puolesta. Voin vastaanottaa aineistoja monessa eri muodossa ja eri kanavien kautta. Huolehdin aineistojen tarkistuksesta, laadun valvonnasta sekä eteenpäin toimituksesta eri medioiden aikataulujen mukaisesti.